Geef een levensteken

De finesse van de zaak is jouw interesse


Volgens mijn vriendin kan ik verhalen vertellen. Ik heb de neiging me in fantastische werelden te begeven, maar ik vertel ook over fenomenen die ik niet kan verklaren. Soms zijn mijn zinnen abominabel slecht, maar ik maak weinig taalfouten. Ik slaag er ook nog steeds niet in gezegdes en spreuken foutloos te proclameren. In 2016, op de terugweg van onze vakantie in Spanje, maakte ik mijn vriendin ongerust door te zeggen: Waar de mond van overloopt is de buik van vol. Beter is: Waar het hart van vol is loopt de mond van over.

Eerst schreef ik dikke boeken, daarna dunnere, want schrappen moet, dat doet je boek goed. Ze zeggen: Als je meer en meer weet van minder, weet je op den duur alles van niets. Ik dacht: Meer en meer schrappen en van mijn boek blijft niets meer over. Maar mijn vrees is niet bewaarheid. Van elk boek is er wel een flinterdun verhaaltje overgebleven.

Wens je een oordeel te vellen, moeilijke vragen te stellen of iets te bestellen? Een boek van Kris of een abonnement op Huberts Weirdo's? Klik onderaan links op de facebookknop van Kris of Hubert, of klik de volgende link aan www.facebook.com/EYGEK/, waar je vrijblijvend informatie kunt bekomen. Vergeet niet je e-mailadres op te geven. Wees gerust, je persoonsgegevens zijn veilig.

Als je geen proza of poėzie leest maar wel iemand kent die dat doet, gelieve hem/haar dan ons webadres te geven. Commentaar over de opbouw en inhoud van deze site is ook altijd welkom.

Dank bij voorbaat.

Beweeg cursor in diavenster om te bladeren.
Klik op afbeelding om boek in pdf-formaat te downloaden.

eygen

Site map         Contact               Geschriften             Gedachten

facebook facebook


© EYGEN-BOEKEN.be    On-line sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 8.5          Page update 21/04/2019