Geef een levensteken

Beweeg cursor in diavenster om te bladeren. Klik op afbeelding om boek in pdf-formaat te downloaden.

De finesse is jouw interesse


Wens je een oordeel te vellen, moeilijke vragen te stellen of iets te bestellen? Een boek van Kris of een abonnement op Huberts Weirdo's? Klik hier of onderaan links op de facebookknop van Kris of die van Hubert, waar je vrijblijvend informatie kunt bekomen. Vergeet niet je e-mailadres op te geven. Wees gerust, je persoonsgegevens zijn veilig.

Kris kan verhalen vertellen. Hij heeft de neiging zich in fantastische werelden te begeven, maar hij vertelt ook over fenomenen die hij niet kan verklaren. Hij maakt zelden taalfouten, maar sommige zinnen zijn abominabel slecht, bovendien slaagt hij er nog steeds niet in gezegdes en spreuken foutloos te proclameren. In 2016, op de terugweg van hun vakantie in Spanje, maakte hij zijn vriendin ongerust door te zeggen: Waar de mond van overloopt is de buik van vol. Beter is: Waar het hart van vol is loopt de mond van over. Eerst schreef hij dikke boeken, daarna dunnere, want schrappen moet, dat doet je boek goed. Hij dacht: van mijn boek blijft niets meer over, maar van elk boek is er wel een flinterdun verhaaltje overgebleven.

Hubert zou ook wel een boek kunnen schrijven, maar hij vertoeft liever in de poëziewereld. Hij gaat stug door met het uitgeven van zijn tijdschrift Weirdo’s. Al drie decennia lang schopt hij tegen de schenen van instanties die navelliteratuur promoten en biedt hij de gewone man de mogelijkheid aan om zijn creaties Vlaanderenkundig te maken. Zo’n doorzettingsvermogen moet je belonen. Schrijf eens een gedicht en stuur het naar hem; het hoeft niet te rijmen.

Als je geen proza of poëzie leest maar wel iemand kent die dat doet, gelieve hem/haar dan dit webadres te geven. Commentaar over de opbouw en inhoud van deze site is ook altijd welkom.


Foto

Site map         Contact               Geschriften            Gedachten

Foto Foto


© EYGEN-BOEKEN.be    Online sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 9.1          Page update 28/02/2021