B E S T E L    D E    B O E K E N    V A N    K R I S    E N    A B O N N E E R    J E    O P    H E T    T I J D S C H R I F T    V A N    H U B E R T :    W E I R D O'S

De verwoorde denkwereld van Kris & Hubert

Denksporen

Deze website zien wij het liefst als een rustgevende oase, maar we moeten mee met de stroom in deze flitsende tijden. We hebben ons daarom aangemeld bij facebook en proberen onze blijde boodschappen te verkondigen via de vrienden van onze vrienden.

Kris geeft in zijn blog zijn gedacht over onderwerpen die de meerderheid van de mensheid bezighoudt. Maandelijks weidt hij uit over de actualiteit, verfraait zijn tekst met een beeld en publiceert een leuk gedicht. Wie een boek van hem wil bestellen is hier op het goede adres.

Hubert doet sinds zijn facebookintrede verwoede pogingen om zijn eigen weirde gedachten en die van anderen via zijn tijdschrift Weirdo's de wereld in te sturen. Mogen de rare kwasten deze site snel ontdekken, en daar is niets weirds aan. Veel leesplezier.

Het inspiratiebankje

Foto

Als mens kun je niets anders doen dan leven in een wereld vol haat en ongeloof, maar gelukkig is er de liefde voor mensen en dieren, of voor vrijetijdsbestedingen. Als man kun je enkel je vrouw vurig liefhebben en er vredig mee samenwonen, want zij is zo uniek als het patroon van madeliefjes in je gazon.

Als kunstenaar kun je jezelf uiten in proza en poŽzie schrijven, stripfiguren tekenen en kastelen fotograferen, maar dat zijn uiteraard allemaal onbelangrijke dingen. Als levend wezen gedij je in de natuur, laat je sporen na en wellicht overleven de maaksels van je creativiteit je, waarom dan bang zijn voor de eeuwigheid.

Als de zon straalt, de lucht azuurblauw schijnt en de wind verfrist, zullen er helemaal geen wolken meer zijn om mensen nat te regenen en hun ongebreidelde brein te zegenen.

De woorden van Kris en Hubert maken hen onsterfelijk, een tijdje toch.

fout
Foto

Klik op afbeelding voor meer info

eygen

Site map         Contact               Geschriften             Gedachten

facebook facebook


© EYGEN-BOEKEN.be    On-line sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 8.3          Page update 02/03/2018


B O E K E N    V A N    K R I S    V A N    E Y G E N    U I T G E G E V E N    D O O R    L E C T U R I U M    (FreeMusketeers)