Waar ben ik toch mee bezig

Hobbytheek


Tekenen en schilderen vind ik leuk. Fotograferen kun je zien als het inkaderen van iets of iemand, dus dat doe ik ook graag. Citytrips brengen me in steden die fotogeniek zijn door hun historische gebouwen en straatkunst. Is er niets bijzonders te zien, dan maak ik een foto van mezelf, gekke bekken trekkend op Snapchat of springend op een trampoline. Krijg ik niet alles op één foto, dan maak ik meer kiekjes en plak ze aan elkaar tot een panorama.

Ik leg samen met mijn vriendin om het eerst een puzzel van 500 stukjes en de winnaar bepaalt wat we op tv kijken. Ooit zagen we drie bioscoopfilms per week. Nu kijken we naar allerlei series op tv, en als Nicolas Cage meespeelt zit ik op de eerste rij. Ben ik alleen dan beluister ik mijn favoriete muziek. Mijn virtuele jukebox bevat 10.000 liedjes in allerlei genres.

Soms mis ik mijn motorritjes door het Belgenland en daarbuiten. Dan kijk ik terug naar de tijd dat weer en wind me niet konden deren, dat snelheid alles was, en dat ik enkel ervoor moest zorgen heelhuids thuis te komen. Op de trein naar en van het werk lees ik. Wetenschappelijke werken, maar ook romans en thrillers van Belgische schrijvers zoals Deflo, Jo Claes en Toni Coppers. Of ik herlees de boeken van de Amerikaanse schrijver Dean Koontz die me jarenlang in de ban heeft gehad.

Stripverhalen hebben me van jongs af aan geboeid, maar boven alles uit steken de strips van Thorgal. En als ik daar genoeg van heb, begin ik weer te tekenen. De cirkel is rond. Dus ik vind altijd wel wat om te doen.

Beweeg cursor in diavenster om te bladeren.

eygen

Site map         Contact               Geschriften             Gedachten

facebook facebook


© EYGEN-BOEKEN.be    On-line sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 8.5          Page update 08/03/2019