Eindelijk zitten we op dezelfde bladzijde

Foto
Ik ben jouw geleide


Ik ben op 11 juli 1960 geboren als Kris Van Eygen en heb daar nog geen dag spijt van gehad. Maar waarom moest ik in godsnaam eerst jarenlang naar school om dan voor een groot deel van mijn leven te gaan werken? En nu ik bijna aan mijn laatste levensfase als gepensioneerde toe ben, vraag ik me af waarmee ik me zal bezighouden.

Ik heb geen kinderen, dus ik dood mijn tijd met schrijven. Een twintigtal verhalen zijn aan mijn toetsenbord ontsproten, van roem is echter geen sprake. Met een onderbouwd verhaal zorg ik voor spanning en intrige, maar familie krijg ik op mijn hand met een ritmisch rijmpje of een melig gedicht. Als ik niet schrijf lees ik boeken van Jo Claes, Toni Coppers en †Luc Deflo. Strips lees ik ook, in het bijzonder de avonturen van Thorgal.

Ik wilde wereldberoemd zijn zoals de Amerikaanse auteur Dean R. Koontz, of tenminste zo berucht als acteur Nicolas Cage. Maar omdat idolen dikwijls geen voorbeeldmensen zijn, blijf ik met computers werken. Tussendoor schilder ik, of ik teken, fotografeer, puzzel, beluister muziek, vlieg met een drone, rijd met een motorfiets. Wat een gedoe om niks, denk ik soms, een Neanderthaler moest alleen maar overleven. En toch wil ik dat iedereen een luilekker leven heeft zoals ik, dan gaat mijn boodschap niet aan velen voorbij.

Mocht je je niet voldoende getalenteerd voelen om verhalen te schrijven, dan kun je hier alvast je Nederlands wat bijschaven. Als aangenaam verraste bezoeker mag je in elk geval niet nalaten een boodschap in mijn facebookbrievenbus te deponeren. In het beste geval ben je echt geļnteresseerd en bestel je een of meer van mijn boeken of abonneer je je op het tijdschrift van mijn broer. Alvast bedankt.

Foto

Site map         Contact               Geschriften            Gedachten

Foto Foto


© EYGEN-BOEKEN.be    Online sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 9.1          Page update 25/01/2021