Ik kom even op verhaal

Foto
Toelichting

Met het boek Winterhutje wilde ik mijn beschimmeld leven van 1960 tot 2016 vertellen omdat ik meer en meer doordrongen raakte van de ledigheid van mijn bestaan. Toch mag ik dat nuanceren, want zonder mij, een puzzelstukje of onderdeel, is er geen puzzel, geen geheel. Wat ik vertelde was allemaal waar. En er is nog meer.
Welke gedachten mijn brein nog meer produceerde moet ik wereldkundig maken. Ze bepalen wie ik ben en hoe ik dat ben geworden. Ik schrijf dit alsof het mijn memoires zijn. Ik lieg niet, draai niet rond de pot. Ik vertel de volledige waarheid.

Achterflaptekst


Ik was buitenaards, maar in 56 jaar ben ik heel erg aards geworden. Ik was de hele tijd online en heb mijn vrolijke berichten de wereld ingestuurd, maar totnogtoe is er geen enkele reactie teruggekeerd. Dus ik maak me klaar om te vertrekken, hoewel ik me een tijdje thuis voelde bij het aardvrouwtje. Mijn naam is niet belangrijk, want hij is niet uit te spreken noch te beschrijven in de aardse taal. Ik voel me een onderwereldfiguur uit midden-aarde, een trolachtige of een draakachtige, maar zeer zeker een lelijkaard. Waarom niet de duivel in vermomming?

Foto

Klik op afbeelding om boek in pdf-formaat te downloaden.


Foto

Site map         Contact               Geschriften            Gedachten

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be    Online sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 9.0          Page update 15/05/2020