De deur
van het eeuwige leven
Hiernamaals

Foto

PDF download→


Ik ben gek van getallenmagie. Een goed voorbeeld is de verhouding tussen mijn leeftijd en die van twee vrouwelijke collega's. Als ik daar de leeftijd van mijn nichtje bij optel, begint de wereld te stralen en lijkt alles wel toverij.
  In dit verhaal zal mijn driehoeksverhouding uitgroeien tot een nieuwe kosmische constante die bepaalt hoe alles in elkaar zit en naar een hogere vorm kan evolueren. Ik nodig je uit om mee te gaan naar een plek waar niemand van is teruggekeerd.

Achterflaptekst

Foto Op een begrafenis vloeien niet alleen tranen maar blikken ook lachende mensen terug op het leven van een geliefd man. Wat ze niet op de koffietafel verwachten is zijn geest. Zijn nichtje is ook getuige van de verschijning. Zij probeert samen met zijn twee liefste collegaatjes uit te zoeken wat hem heeft bezield.
  Wenst hij passend afscheid te nemen van zijn dierbare treinvriendin? Zoekt hij een einde voor zijn onafgewerkte misdaadroman? Wil hij de vrouwen confronteren met de moorddadige kant van de wereld? Of leidt hij hen onwillekeurig naar de deur van het eeuwige leven?
Foto

Uitgegeven door FreeMusketeers/Lecturium in 2006Terug naar boven

Foto

SitemapContactGeschriftenGedachten

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be
Online sinds 25/05/2012
Alle rechten voorbehouden
Versie 10.9 Mobile Page update 13/09/2022