De man
met de sigaret
Trio

Foto

PDF binnenkort


Jezus is verrezen en zijn boodschap is duidelijk: leef niet voor jezelf maar voor anderen. Door samen kerstbrood te eten? Dat is moeilijk als je geen gezin hebt. Stel je voor dat je een gescheiden vrouw bent, dat je geheime relatie met een collega op zijn einde loopt, dat een vriend je op de trein verdedigt tegen handtastelijke mannen en dat hij romans schrijft die jij mag nalezen.
  Verstokte roker of niet, er rest je enkel tot Onze-Lieve-Vrouw van de Altijddurende Bijstand te bidden opdat je mag blijven tot de zon uitdooft.

Achterflaptekst

Foto Een vrijgevochten vrouw overleeft een hachelijk verkeersongeval. Ze probeert haar oude leventje weer op te pakken, maar haar amoureuze perikelen bezorgen haar voortdurend grote kopzorgen. Haar vriend speelt met haar gevoelens en ze lijdt onder zijn arrogante gedrag.
  Gelukkig ontmoet ze op de trein een man die erin slaagt haar op te vrolijken. Wanneer ze een gestolen gsm vindt, raakt ze op de koop toe verwikkeld in de verdachte praktijken van gevreesde bandieten. In een poging het hoofd boven water te houden, vindt ze de ware liefde.

Terug naar boven

Foto

SitemapContactGeschriftenGedachten

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be
Online sinds 25/05/2012
Alle rechten voorbehouden
Versie 10.9 Mobile Page update 13/09/2022