Buitensporigheden

Beweeg cursor in diavenster om te bladeren.

Trolbloem


Met de ingebruikname van een iPhone in 2016 kon het niet uitblijven dat ik me met de sociale media zou verbinden. Mijn nichtjes rieden me aan Snapchat te installeren zodat ze me te allen tijde leuke berichtjes en te gekke foto's konden sturen. Ik ben blij dat hun snoetjes regelmatig het schermpje van mijn smartphone opsieren en dat ze me laten weten wat hen bezighoudt.

Het had wat voeten in de aarde om wegwijs te geraken met Snapchat. Ik moest vooral wennen aan het feit dat de communicatie na een tijdje zichzelf vernietigd. Maar de immense filterkeuze die je op je eigen gezicht of dat van een geliefde kunt toepassen, weegt daar wel degelijk tegen op. De programmeurs slagen erin voortdurend nieuwe camouflages aan te bieden waardoor ik de app blijf gebruiken.

Mijn leven lang fotografeer ik, maar mijn fototoestellen hadden nooit een gemakkelijke functie om mezelf te fotograferen, of ik moest het met de vervelende zelfontspannner doen. Nu vereeuwig ik mezelf om de haverklap, en als ik me ermee kan vermooien is dat meegenomen.

Een heleboel selfies lagen te wachten op een heus fotoproject en uiteindelijk heb ik mezelf als proefkonijn aangesteld. Trolbloem lijkt me de gepaste doopnaam voor het kunstwerk hiernaast.

Foto

Site map         Contact               Geschriften            Gedachten

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be    Online sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 9.1          Page update 11/05/2021