Buitensporigheden

Bladervenster→

Chatten met de sterren

Mijn leven lang fotografeer ik, maar mijn fototoestellen hadden nooit een gemakkelijke functie om mezelf te fotograferen, of ik moest het met de vervelende zelfontspannner doen. Met de ingebruikname van een iPhone in 2016 opende zich een nieuwe wereld. En het kon niet uitblijven dat ik me met de sociale media zou verbinden.
  Mijn neefjes en nichtjes rieden me aan Snapchat te installeren zodat ze me te allen tijde leuke berichtjes en te gekke foto's konden sturen. Hun snoetjes sierden regelmatig het schermpje van mijn smartphone op wanneer ze me lieten weten wat hen bezighield.
Foto

Ik snap het

De filterkeuze die je op je eigen gezicht of dat van een geliefde kunt toepassen is immens. De programmeurs slagen erin voortdurend nieuwe camouflages aan te bieden, maar ze hebben mij als gebruiker uiteindelijk verloren, wellicht omdat de nichtjes en neefjes ouder werden en stopten met Snapchat te gebruiken.
  Een heleboel selfies lagen te wachten op een heus fotoproject en uiteindelijk heb ik mezelf als proefkonijn aangesteld. Trolbloem lijkt me de gepaste doopnaam voor het kunstwerk. Ik vereeuwig me om de haverklap, en als ik me ermee kan vermooien is dat meegenomen.

Foto


Sitemap            Geschriften            Gemoederen            Gedichten
Familie              Geledingen               Gefotoshopt               Huberts Weirdo's

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be     Online sinds 25/05/2012       Alle rechten voorbehouden
Versie 12.01        Page update 01/02/2024