Meneer P
en zijn Hollandse gezelschap
Kloon

Foto

PDF download→


De evolutie van de mens bracht me bij de evolutie van de plant en daaruit vloeide het idee van een wandelende boom. Nadat ik nog maar een glimp had opgevangen van het astronomisch uurwerk van Kamiel Festraets in Sint-Truiden raakte ik geobsedeerd door de evolutie van de machine. Het boek Mister X van Peter Straub heeft me geļnspireerd om mensen zoals meneer B (Ballonvaarder), meneer P (Plant) en de meneren K&K (Klok&Kloon) te verzinnen. De kloneertechniek is iets wat de wetenschappers uit hun kolven hebben getoverd en waarvan ik de toepassing naar de mens toe wil hekelen. En waarom niet het gekloneerde kind eens de slechterik laten spelen?
  Dit verhaaltje is zo vluchtig als een regenboog, maar het is ook een liefdesavontuur met een portie seks, een snuifje humor en als afmaker wat horror in de vorm van reine waanzin, bloedspetters en vleesetende planten. Een recept dat het water in je mond doet lopen.

Achterflaptekst

Foto Een Belgische man leert op vakantie in Kreta een Nederlandse vrouw met dochter kennen. Terug thuis houden ze contact met elkaar ondanks de grote afstand tussen hun woonplaatsen. Als gelegenheidslifter maakt de man kennis met een Russisch meisje van bijna zeventien. Haar ouders organiseren ballonvaarten en nodigen hem uit om mee te vliegen. Helaas draait zijn luchtdoop op een ramp uit.
  Wanneer zijn Nederlandse vriendin niet meer op zijn telefoontjes en elektronische berichten reageert, organiseert hij een zoektocht samen met zijn Russische vriendin. Op een eiland aan de monding van de Schelde hopen ze de vermisten terug te vinden.

Terug naar boven

Foto

SitemapContactGeschriftenGedachten

Foto Foto


© EYGEN-BOEKEN.be
Online sinds 25/05/2012
Alle rechten voorbehouden
Versie 10.9 Mobile Page update 13/09/2022