De droene bliender
Afterski

Foto

PDF download→


Stel dat je arm tijdens het skiŽn uit de kom raakt, ga je dan naar huis of probeer je er het beste van te maken? Je zou kunnen zonnen, muziek beluisteren, een boek lezen, of de omgeving verkennen.
  Heel fascinerend is de fantasiewereld van een kind dat je toevallig ontmoet. Het zal je maar overkomen dat je tijdens een winkelbezoek een ex-lief tegen het lijf loopt. Dan sta je er alleen voor en zal alleen de liefde voor je thuisgebleven vrouw je op de been houden.

Achterflaptekst

Foto Een fervente skiŽr gaat op de eerste dag van de vakantie hard onderuit. De rest van de week zal hij zich met iets anders moeten bezighouden, want zijn vrienden zijn gekomen om te skiŽn. Zijn vrouw had hem kunnen opbeuren, maar zij is thuisgebleven. Op wandel door het dorp ontmoet hij een meisje van bijna vijf. In een gulle bui koopt hij haar een nieuwe knuffel omdat haar beer versleten is.
  Via haar familie komt hij in contact met een opmerkelijk kunstenaarskoppel dat erin slaagt zijn wereld bont te kleuren, alleen is het jammer dat een toevallig ex-lief de vakantie komt verpesten.

Terug naar boven

Foto

SitemapContactGeschriftenGedachten

Foto Foto


© EYGEN-BOEKEN.be
Online sinds 25/05/2012
Alle rechten voorbehouden
Versie 10.9 Mobile Page update 13/09/2022