De ten dode opgeschreven mensen

Foto

PDF download→

Over leven
Foto

Lezen komt van pas wanneer je op facebook zit, op het internet surft of je smartphone gebruikt wanneer je niet belt. Of je leest een krant, want je informeren kan nooit kwaad. Mijn raad? Ga wat dieper in op de besproken onderwerpen en bepaal je mening, als voorbereiding op wat je van plan bent met je leven. Ook door dit boek te lezen betrapt de lezer zich misschien erop dat hij verkeerd bezig is. Of net goed, dat kan ook.
  God heeft vele namen. Ik ben niets en niemand tegelijk. Jij, je en jullie, zij, ze en ons, aardbewoners, dat zijn wij. Met wij bedoel ik niet altijd iedereen, alleen mensen zoals ik, en misschien zoals jij. Dit verhaal is een poging om mensen in een ideale wereld te zetten. Zij beleven hun leven naar believen, volgen regels of niet, en gaan dan dood.

Achterflaptekst

Genesis. Synopsis. Apocalyps. Inderdaad, de Bijbel heeft alles wat een goed verhaal moet hebben: een sterk begin, niet echt een beknopte inhoud maar wel een geloofwaardig midden, en een hallucinant einde.
  Ook dit manuscript is een aaneenschakeling van bizarre verhaaltjes en betweterige bedenkingen. Er zit veel waarheid in, dat is zeker, en dat lezers ertegen gekant zullen zijn, dat is onvermijdelijk. Het is allicht leesvoer voor de minder oppervlakkigen van deze wereld.Foto

Sitemap            Contact              Geschriften            Gedachten

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be    Online sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 10.9          Page update 13/09/2022