Vuurtoorn

Foto

PDF download→

Avontuur
Foto

Mensen zeggen veel, ze lullen ook. Mensen schrijven heel wat, met spellingfouten of niet. Het zouden niet alleen maar woorden mogen zijn. Er zou een zekere waarheid boven de geschreven teksten moeten uitstijgen. Maar slaag ik daarin door mijn ondenkbare dromen te vertellen?
  Dit is geen sciencefiction, en toch vertel ik over ruimtereizen. Ik schrijf niet louter non-fictie, ik kan mijn geschrift zelfs wetenschappelijk noemen. Het is ook geen handleiding, maar nu en dan wil ik de lezer bij de hand nemen, dan ben ik een tikkeltje belerend. Ik ga op weg om dingen te veranderen, maar mijn avontuur dient tot niets.

Achterflaptekst

Een niet getrouwd koppel kijkt terug op vijftien jaar samenwonen en hun conclusie is: beter met de motorhome eropuit trekken dan thuis ergernissen trotseren en mokken dat de oren ervan afvallen.
  Wanneer de man bekomen is van een aantal schermutselingen met enge soortgenoten waarvoor hij geen zinnige verklaring kan bedenken, stelt zijn vrouw voor het licht in de duisternis elders op te zoeken. Zo komen ze op het idee om de vier actieve vuurtorens aan de Belgische Kust te bezoeken. Misschien zijn hun stralenbundels als wegwijzers naar het rechte pad.
Foto

Sitemap            Contact              Geschriften            Gedachten

Foto Foto


EYGEN-BOEKEN.be    Online sinds 25/05/2012      Alle rechten voorbehouden
Versie 10.9          Page update 13/09/2022